ADATVÉDELEM

A honlap látogatásával Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy a honlapon található információk, tartalmak, képek, illetve egyéb publikált anyag bármilyen formában történő felhasználása, sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a Festményvizsgálati Labor előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A Festményvizsgálati Labor garantálja ügyfelei számára a teljes diszkréciót. A megrendelők személyes adatait harmadik félnek nem szolgáltatja ki, valamint a vizsgált festmények semmilyen adatait, fotóit előzetes írásbeli engedély nélkül nem jelenteti meg sem a honlapon, sem pedig más helyen.
A Festményvizsgálati Labor nem kíván helyt adni a kéretlen leveleknek, ugyanakkor fenn kívánja tartani a saját maga számára azt a lehetőséget, hogy az Ön számára fontosnak tartott információról Önt e-mailben értesítse, egyúttal biztosítja az Ön részére a visszautasítás lehetőségét.

A honlapon megjelenő kapcsolódási pontok (linkek) más szolgáltatók oldalaira vezethetnek. Ezen linkekért, az ott található adatokért, illetve azon oldalak látogatása, használata miatt bekövetkező esetleges károkért a Festményvizsgálati Labor nem vállal felelősséget. Az e-mailben történő kapcsolatfelvételhez szükséges személyes adatokat (nevet, e-mail címet) kérünk. A megadott elérhetőségeinken történő megkereséskor ön kötelezi magát arra, hogy nem küld olyan adatot, üzenetet, amely ellentétes:

a) bármely jogszabállyal, nemzetközi egyezménnyel,
b) az Internet-szolgáltató hálózati visszaélések tilalmáról rendelkező irányelvében foglaltakkal,
c) bármilyen általánosan elfogadott Internet-szabállyal,
d) a jó erkölcs követelményeivel.